logo salon

MACHIAJ

MACHIAJUL NATURAL

 

Machiajul natural va fi tot timpul "la modă". Acest tip de machiaj are drept scop punerea în evidență a frumuseții naturale a tenului fără a utiliza excesiv produsele cosmetice.

 

Folosirea minimală a produselor cosmetice poate duce la concluzia că acest tip de machiaj este foarte accesibil. Practic, realizarea unui machiaj natural de calitate impune un grad ridicat de creativitate și atenție deosebită asupra detaliilor. Mâna "ușoară" și ochiul format al unui profesionist transformă conceptul de machiaj natural într-o  realitate plină de feminitate.

machiaj de zi

MACHIAJUL DE SEARĂ

 

machiaj de seara

Machiajul de seară reprezintă calea de mijloc între un machiaj natural și unul glamorous, de ocazie.

 

Pentru obținerea unui look șic, elegant, nu este necesară folosirea unor culori puternice sau a unor tehnici specifice machiajului de ocazie. De cele mai multe ori este suficientă simpla accentuare a machiajului de zi pentru a face impresie și după lasarea serii, la un restaurant, cokctail sau cina romantică.

MACHIAJUL DE OCAZIE

 

Machiajul de ocazie determină o schimbare mult mai accentuată asupra prezenței tale față de cel pentru seară.

 

Acest tip de machiaj include, de regulă, tehnici mai complexe, "smokey eyes", gene false fantasy, strasuri, în combinație cu o paletă de culori saturate.

 

Machiajul de ocazie, după cum sugerează și numele, se pretează la ocazii speciale, evenimente festive, momente în care cu adevărat îți dorești să strălucești în fața obiectivelor foto.

machiaj de ocazie

2017 © Magda Roznoveanu Beauty Academy

Parteneri :

e-saloane.ro - Portal de frumusete